Dünya coğrafyası 2014’de hem ekonomik krizle akabinde de 3.cü Dünya Savaşı ile yeniden tanışabilir. İslam-Ortadoğu coğrafyası yeniden.çok kötü bir şekilde  alevlenebilir! ABD’de son 2 haftadır oynanılan tiyatro,aslında ülkeyi önce çaresiz bırakıp sonra savaşa sürüklemek için Sn.Obama’ya baskı mıydı?

Sn.Obama bundan sonra ne yapabilir?


Üniversite yıllarımda Arap kökenli, Hataylı  bir arkadaş vardı.’’Bağdat’ta sevişme olsa beni ilgilendirir’’derdi.


Bende ‘’Oğlum sen pezo musun? Bağdat’taki yatağın içinde olanlar seni niye ilgilendirsin?’’ . O da ‘’Neyapayım çekim alanıma giriyor’’ derdi.
ABD’de son 2 haftadır borçlanma üzerine oynanan oyunlar aslında, USD,Telekomünikasyon, Gelişmiş teknoloji,savaş vs. gibi nedenlerden dolayı,tüm Dünya’nın ilgi alanına girmesi gerekir.


Almanya’da bir sözdür ‘’ABD hapşırırsa, Almanya grip olur’’ diye.


Bu söz bile Ekonomisi kuvvetli gözüken Almanya’nın hastalanmasına yol açarsa, Dünya’yı yönetme heveslileri,şimdilik bu güçle Dünya’nın diğer kısımlarını kısa zamanda ölüm döşeğine düşürebilirler.Felç edebilirler.


Dünkü yazımda,Sn.Obama’nın bundan böyle daha dikkatli olması gerektiğini yazmıştım.


Sn.Obama’nın elinde iki ucu boklu değnek vardır.Para babaları,gerçekleşmeyen 3 cü Dünya düzeninden Obama’yı sorumlu tutup Obama’yı çok yakın zamanda savaşa zorlayacaklardır. Obama’nın elinde borçlardan kurtulmak için 2 seçenek vardır.


1.Devlet varlıklarını satıp ülke borcunu azaltmak.


Aynı Almanya,İngiltere dahil tüm geri kalan Ülkelere verdikleri akıl, ’’Özelleştirin,satın,satın,satın’’ dı. Madenleri satın,Limanları satın,Devletin elindeki şirketleri satın,Yolları satın,Denizlerdeki haklarınızı satın vsvsvs. Pidivanlarına verdikleri akıl ve yaptırttıkları iş,sadece Ülke varlıklarını ve kaynaklarını sattırtmaktı. ‘’Gülme komşuna gelir başına’’ misali, şimdi aynı dert ABD’dedir ve ABD borçlarını Devlet varlıklarını satarak karşılayabilir.Tabii ki ABD seçmeni Devlet mallarını sattırırlar ise!!


2.Savaş!


Bana göre asıl olanda,dünkü anlattığım yeni Dünya düzeni kurulması ile çok para kazanacaklarını hesap edip avuçlarını kaşıyanlar,Dünya düzeni hayalleri suya düşünce,şimdi Obama’yı köşeye sıkıştırıyorlar ki: Obama bizzat tüm Dünya’yı kapsayacak bir savaş başlatsın.


Sn.Obama,para babalarının baskınından geçici kurtuldum sansa da,Para Babaları bundan sonra çok daha kötü bir şekilde Sn.Obama’yı baskı altına alacaklardır.Ya Sn.Obama bırakıp kaçacak. Ya Kenndy gibi yok edececekler, ya da da teslim olup Para Babalarının istekleri doğrultusunda yeniden Bush gibi bir ekip kuracak ve bir savaş başlatacaktır. Bu savaş çok kanlı geçecektir ve ABD’nin yıkılmasına sebep olacaktır.Aynı İmparatorluk hayalleri kurar iken,iki Dünya savaşı sonrası  elinde bağımsız toprağı ve hürriyeti alınan Almanya gibi.


Birinci Dünya savaşı ile İkinci Dünya savaşını tezgahlayanlar aynı idiler,bugünkü savaşı tezgahlayanlar da onların torunlarıdır.ABD’nin ikinci Dünya savaşına katılma mecburiyetini doğuran Japonların ‘’Pearl Harbor’’ baskınını kışkırtanlar ile Almanya’nın Polonya’ya saldırtılmasını organize edenler aynıdır. Suçsuz milyonlarca insan öldürülmüştür.Şimdi de hedef aynıdır ve Sn.Obama savaşa mecbur edilmektedir.Zira ‘’ABD’nin bu borcunu kapatması başka türlü mümkün değildir’’ uyduruğu yayıp, baskısı kurup yine günahsız milyonlarca insanın öldürülmesini organize edeceklerdir.Sn.Obama’ya ocak-şubat 2014 üne kadar tarih verilmiştir.Sn.Obama  çok dikkatli olmalıdır.


Sonuç: Dünya para babaları yani üst plan yapıcılar mutlak surette en azından İslam coğrafyasını kapsayacak şekilde yada tüm Dünya’da savaş istemektedirler.Obama bu nedenle çok yakında preslenir gibi baskıya maruz kalacaktır.Ya vergileri artıracak,yada halkı gaza getirip herhangi bir geniş kapsamlı savaş çıkartmak zorundadır.Tabii ki halkı gaza getirmek için yaşam standartı ile oynanılacak ve İktidar beceriksizleştirilecektir.vs.vs.


Eğer Sn.Obama Savaş başlatamaz ise,şuan Obama ve ekibi için kurulan sözde seçilmiş olan Dünya Mahallelerinin Muhtarları, oyunu iyi oynayamıyan iktidarlar tasfiye edilecektir.2014 yeni oyun kurma yılıdır.

Oyun da basittir.


2014 yeniden 2008 deki gibi bir Krizle tanışacak,zaten çok kırılganlaşan Devlet ekonomileri çöktürülecek, Halkların zayıflatılmış satın alma gücü ile İnsanlar kendi Devletlerine karşı halk hareketi başlatatılacak ve her Ekonomik çöküşün ardından çıkarılan Dünya savaşı ortamı da hazırlanmış olacaktır.


Dünya ekonomisi kesinlikle böyle devam edemez.Üç-beş Devletin haricinde Dünya’daki tüm Devletler bilinçli borç batağına sürüklenmiştir.Halk zaten %80 itibarıyle borç batağındadır.


2014 sadece Sn.Obama için değil tüm Ülkelerini yönettiklerini sananlar için kabus yılı olacaktır. Yaşayıp göreceğiz!!


Allah tüm insanlığı bu insanlıktan çıkan sapkın kapitalizmden korusun!


17.10.2013