Yeni Yol Caddesi'nde ses ve ışık sistemleri satan 'DJ MAD' adlı işyerine geçen cumartesi günü M.Ö. (32) ile M.B.F. (31) yanlarındaki tabancayla ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken işyerinin camları kırıldı. Polis tarafından gözaltına alınan 2 kişi, daha sonra serbest bırakıldı.

Bugün saat 14.30 sıralarında aynı işyerinin önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi, belinden çıkarttığı tabancayla havaya ateş açtı ve kaçmaya başladı. İşyeri sahibi Mehmet Ali Dağteke, kaçan kişiyi kovaladı ancak yakalayamayınca öfkeden deliye döndü. Dağteke, yandaki bir işyerinin vitrin camlarını kırdı. Ayağında kesikler oluşan Dağteke, polis ekipleri tarafından Marmaris Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yapılan incelemede işyeri önünde iki boş kovan bulundu. Beş gün içinde aynı işyerine iki kez ateş açılması nedeniyle bölgede yaşayanlar paniğe kapıldı. Şehir magandalarının cezalandırılmasını isteyen çevre sakinleri, kendilerinin ya da çocuklarının zarar görmesinden korktuklarını söyledi.

DEVLETTEN YARDIM İSTİYOR

Yaşadığı olaylar sonrası Marmaris Kaymakamlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na "Can güvenliğim yok" diye dilekçe vererek koruma isteyen Mehmet Ali Dağteke, "Devlet beni bu şahıslardan koruyamıyor. Devlet koruyamıyorsa benim kendi önlemimi alıp birini öldürmem mi lazım? Dükkanımı ilk kurşunlayan kişiler yargı tarafından serbest kaldı. Büyük korku ve panik içindeyim. Bir daha mekanıma kurşun atarlarsa ben de karşılık vereceğim" dedi.