Moda Haftası’nda sahne alan ilk Türk oryantal olan Melisa, Londra’daki Hilton Paddington Hotel’de düzenlenen gecedenin açılışında yaptığı kılıç gösterisiyle nefesleri kesti.

Prince’s Trust (Prens Vakfı) yardımlarıyla ortaya konan Angels of Fashion (Modanın Melekleri) gösterisinde ayrıca uluslararası tasarımcıların eserleri podyumlarda boy gösterdi.  Gecede, R&B, rap ve pop sanatçıları sahne aldı.

Öğleden sonra ve akşam olmak üzere iki bölüme ayrılan gösteride ayrıca gün boyunca aralıklarla moda gösterisi sahnelendi ve dans atölyeleri düzenlendi.

Genç yeteneklere bu endüstrinin nasıl çalıştığını birinci elden gösterecek olan etkinlik, müşteriler, medya mensupları, moda endüstrisinden insanların yanısıra halkın da beğenisine açıldı.

Dans gösteri öncesinde konuşan Türk dansçı Melisa Yavaş, ilk kez Londra Moda Haftası’nda dans edeceğini ve daha önce bir oryantal dansçının böyle bir etkinlikte sahne almadığını belirterek kendisinin bu gecede dans edecek olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Modanın Melekleri gecesinin organizatörü Savita Kaye (Lady K) ile ilk kez bir müzik video çekiminde tanıştıklarını  ve kendisini bu etkinliğe davet ettiğini söyleyen Melisa, ‘bu teklifi hiç düşünmeden kabul ettim’ diye konuştu.

Etkinlikten elde edilecek gelir, 13-30 yaş arası gençlere destek veren Prens Vakfı’na verilecek. Kuruluş, yardım alanlara, işsizlere, dışlanma riski taşıyanlar ve genç suçlularla genç sabıkalılara yardımcı olmayı amaçlıyor. Vakıf bu genç insanlara yeni yetenekler geliştirerek kendilerini ve yaşam tarzlarını iyileştirme fırsatı tanıyor.