Bordum'da uzun yıllar evlat hasreti çeken ve daha önce iki bebeklerini kaybeden Fatma ile Erdal Ayrancı'nın iki hafta önce Bodrum Unıversal Hospital'da kız çocukları dünyaya geldi. Doğumun ardından oluşan solunum yetmezliği nedeniyle bebek küvöze alındı ancak doktorlar, bebeğin bir başka hastaneye nakli gerektiğini belirtti. Bunun üzerine Zeliha bebek adı bile konmadan ambulans helikopterle Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Erdal ve Fatma Ayrancı çiftinin Zeliha Ebrar adını verdiği bebek Denizli Devlet Hastanesi'nde yeni doğan bölümünde küvöze alındı ve tedavisi Dr. Halil Mıhçı tarafından yürütüldü. İki hafta süren tedavi sonucu solunum yetmezliği sorunu çözülen Zeliha bebek, bugün taburcu edildi. Üçüncü bebeklerini kaybetme korkusu yaşayan aile, çocuklarının sağlığına kavuşup taburcu olmasıyla büyük mutluluk yaşadı.

Erdal ve Fatma Ayrancı çifti bebeklerini kucaklarına alıp Başhekim Dr. Ramazan Canural'a teşekkür etti. Baba Erdal Ayrancı, "Bebeğimiz artık sağlığına kavuştu. Onunla ilgilenen başta Başhekim ve doktoru olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür ederim. Dünyalar bizim oldu, evlat hasretimiz sona erdi. Endişeli günleri geride bıraktık" diye konuştu.

Başhekim Canural, Zeliha Ebrar bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu, kendisinin de çocuk hastalıkları uzmanı olduğunu belirtip bebeğin sağlığı ve bakımı hakkında aileye bilgiler verdi.

ONB(KÖ/SSA) (FOTOĞRAF)