Tek Türkiye kökenli aday

Deutsche Personalberatung adlı şirketin sahibi İnsan Kaynakları Uzmanı İbrahim Çiftçi, 53 aday arasında tek Türkiye kökenli aday olduğunu belirterek, “Farklı sektörlere göre gruplar ayrılacak genel kurulda seçilecektir. Dolayısıyla bende adaylığımı koydum ve iş insanlarının desteklerini bekliyorum. Ekonomi çok önemlidir Ekonomi ne kadar güçlü olursa bizlerde bir o kadar daha başarılı oluruz. Bunun için oy kullanma imkanı olanların mutlaka oy kullanmayı ihmal etmemelerini tavsiye ederim” dedi.


Herkese seçim mektubu

Oy kullanabilecek üyelere seçim için yapabilecekleri hedeflerin yazılı olduğu el ilanların ulaşabilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığının altını çizen Çiftçi, “Bir şirketten fazla şirketi olanların ona göre oy verme sayısı yükseliyor. Örneğin GMBH & Co KG’ si olan Limited türü şirketlerde iki oy hakkı oluşuyor. Lütfen elemanlarınıza veya prokurası olan kişilere bu konuyu açıklığa kavuşturun ve ona göre oy kullanınız” açıklamasında bulundu.

Desteğinize ihtiyaç var

Birlikten güç doğar diyen İbrahim Çiftçi sözlerine şöyle devam etti: “Bu konu hakkında siz veya çevrenizde şirket sahiplerine bildirirseniz çok memnun olurum. Bana yaklaşık 800 oy lazım ve bunu Türk İş insanlarından toplamak mümkün. Her birimiz 10 şirket sahibine bu bilgilendirmeyi yollarsak gerekli oy sayısına ulaşmak zor olmaz. Online seçim mektubunu direkt giriş yapıp ve bana veya ortaklaşa seçime girdiğim www.starke-wirtschaft-hamburg.de iş insanlarına oyunuzu verirseniz çok sevinirim. Beni seçim listesinde ‘Wahlgruppe 2, Dienstleistung’ ta bulabilirsiniz” Geniş bilgi için Ibrahim Cifci So funktioniert die Handelskammer Online-Wahl: https://login.handelskammer-wahl.de/

Emine SONUGÜR / HAMBURG