HERRENBERG TÜRK İŞÇİLERİ DERNEĞİ BAŞKAN USLU'NUN AÇIKLAMASI:

Derneğimiz 1976 yılından beri kuruluş ilkelerinden hiç taviz vermeyerek bu zaman içersinde kendisini geliştirip kırkıncı yılını kutlama seferine erişen ender derneklerden biridir. Derneğimizi bu yıllara taşıyan sağlam ilkeleri ve ortaya koymuş olduğu sosyal, kültürel ve gençlik çalışmalarıdır.

400 KONUK KATILDI

Geniş katılımlı bir organizasyonla gerçekleşen geceye yaklaşık 400 konuk katıldı. Davetli konuklar arasında Almanya Türk Toplumu Başkanı Gökay Sofuoğlu, Herrenberg Belediyesini temsilen Gabriela Yentnez ve Stuttgart Başkonsolosluğunu temsilen muavin konsolos Sevgil Kaya'nın yanında dost derneklerin başkan ve üyeleri katılarak gecemize zenginlik kattılar.



Türk Halk Oyunları ile Türk Halk Müziğinin tavan yaptığı etkinlikte konuklardan Erdal Güney ve Özge Metin'in sundukları bir dinleti büyük beğeni aldı. Ayrıca arşiv çalışma grubunun ve gençlik kolunun hazırlamış oldukları video çalışmaları da takdir topladı.

MÜRSEL USLU TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek Başkanı Mürsel Uslu'nun bir konuşması ile son bulan gecede Uslu, tüm konuklar katılımlarından dolayı teşekkür etti. Özellikle de eğitmenler ile Aykut ve Yeşim Dalgıç’a, Metin ve Sevim Koç ile Günali Akyüz’e emeklerinden ve desteklerinden dolayı dernek adına teşekkür ederek yoğun alkış aldı.