Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle yine yeni bir yıl var kapımızda.

2020 yılına gireceğimiz şu günlerde sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır.

Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç…2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak.

2020 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirecek. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin.

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de ret mi edersiniz?

Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanlardan koruyan çitler olsun. Coşkun ama yorgun bir yıl daha geçiyor yaşamdan. Gelecek yılın sevgilerin en güzeli, aşkların en yücesini, mutlulukların en büyüğünü getirmesini diliyorum. Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını… Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç… Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, neşe dolu bir yıl geçirin!

Bu yıl ki yeni yıl kutlamam biraz bilinenlerden derleme oldu. Umarım hoşunuza gider. Kısaca yeni yılınız kutlu olsun, hepinize mutlulukları beraberinde getirsin.

Yazar ve Şair Esma Arslan / 30.12.2019