Nusaybin'de 4 yıldır görev yapan, evli ve 2 çocuk babası şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Göl'ün cenazesi, Diyarbakır'a getirildi. Bugün işlemlerin tamamlanmasının ve düzenlenen törenin ardından cenaze Elazığ'a gönderildi. Şehit Başçavuş Göl, yarın Elazığ’da törenle toprağa verilecek.

ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

Babası Sabri'yi 7 yıl önce kaybeden Başçavuş Coşkun Gül'ün şehit düştüğü haberini alınca sinir krizleri geçirip hastaneye kaldırılan annesi Hüsniye Göl, taburcu edildi.

Elazığ Valisi Muammer Erol, 8'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Galip Mendi, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ufuk Özsoy ile bazı askeri yetkililer, bugün şehit Astsubay Başçavuş Coşkun Göl'ün evine gelerek annesi Hüsniye Göl'e taziye dileğinde bulundu. Hüsniye Göl, başsağlığına gelenleri gözyaşlarıyla karşıladı.

DAHA ÖNCEKİ MAYIN İMHA GÖRÜNTÜLERİ

Bu arada şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Coşkun Göl'ün 4 yıldan beri görev yaptığı Nusaybin İlçesi'nde farklı yerlere döşenen mayın ve patlayıcı maddeleri etkisiz hale getirirken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Bir çok olayda tespit edilen patlayıcıları başarılı bir şekilde etkisiz hale getiren Başçavuş Göl, dün yine bir mayını etkisiz hale getirirken şehit oldu.

FACEBOOKTA YORUM YAPMIŞ

Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Coştun Göl, Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Erzincanlı Jandarma Kıdemli Astsubay Üstçavuş Murat Bayram'ın Facebook sosyal paylaşım sitesinde paylaşılan saz çalıp türkü söylediği görüntülerine yorum yaptığı ortaya çıktı.

Başçavuş Göl'ün bu yorumda "Allah sebep olanlardan ve sebebiyet verenlerden hesap sorar inşallah. Allah terörden beslenenleri ve maddi çıkar sağlayanları inşallah kendi oyunlarında bozar" ifadelerini kullandığı görüldü.