Pamukova'da eski eşini öldürdükten sonra ardından bir hasmını da tabancayla yaralayan Osman Safa, İstanbul Sancaktepe’de yol kontrolü sırasında silahıyla birlikte yakalanıp Adapazarı’na getirildi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüpheli, ifade vermedi. Osman Safa, sabah saatlerinde Pamukova Adliyesi'ne sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri ve çok sayıda polis eşliğinde Pamukova Adliyesi'ne getirilen Osman Safa, savcılıktaki sorgusunda susma hakkını kullandı, bazı olaylar hakkında suç duyurusunda bulunacağını ama o olayları açıklamayacağını söyledi.

KARDEŞİNİN OTOMOBİLİ ARANDI

Adliyede Osman Safa’nın sorgusu devam ederken, öldürülen Neslihan Çelik’in kardeşi Selçuk Çelik ve arkadaşı Burak Mutaf adliye önünde araçlarından indirilerek üstleri arandı. Selçuk Çelik’e ait otomobilde arama yapan polis, herhangi bir suç unsuruna rastlamadı.

KONUŞMADI, TUTUKLANDI

Savcılıktan mahkemeye sevk edilen Osman Safa, burada da susma hakkını kullanacağını söyleyince tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi. Adliye çıkışında gazetecilere küfür eden Osman Safa, bir muhabire de tekme atmaya çalıştı.

İMAM NİKAHLI EŞİ DE CEZAEVİNDE

Eski eşi tarafından öldürülen Neslihan Çelik’in imam nikahı ile evlendiği Lütfü Aslan’ın da ayrıldığı ilk eşine şiddet uyguladığı için tutuklandığı ortaya çıktı. Lütfü Aslan'ın bir hafta önce Pamukova’da eski eşinin şikayeti üzerine tutuklandığı ve Ferizli Cezaevi'nde bulunduğu belirlendi.



ZT,İÇ(MB/AK)