Partisinin Kocaeli İl Teşkilatı'nın Derince İlçesi'ndeki Çınarlı Piknik Alanı'nda düzenlediği  pikniğe katılan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş çok sayıda partili tarafından karşılandı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı piknikte çevresini saran gazetecilerin sorularını yanıtlayan Numan Kurtulmuş, son günlerin en çok konuşulan konusu olan AK parti'ye geçeceğine yönelik söylentilerle ilgili şunları söyledi:

"Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu içerisinde sayın Başbakan bu konuyu gündeme açmış ve buradan basına sızmış bir konu. Bizde, bize ulaşmış, herhangi bir şekilde bizim bildiğimiz bir konu olmadığı için, bunun etrafında, olmamış bir konu etrafında çok fazla konuşmak doğru değildir. Bizim Has Parti siyaset tarzıyla, üslubuyla, yöntemiyle Numan Kurtulmuş ortaya koyduğu yöntemleri ve siyaset tarzı ile koskoca büyük bir kitlenin oyunu almış olan iktidar partisinin içerisinde böyle bir şeyin konuşuluyor olması da gerçekten bizim açımızdan, sözlerimizin karşılığı olduğunu teyit eden bir gelişmedir. Söyleyeceklerim bu kadar. Eğer bir şey biliyor olsam seve seve sizinle paylaşırım."

Numan Kurtulmuş Anayasa ile ilgili soruları da cevaplandırdıktan sonra partililerle çadırların önüne kurulan masalarda oturarak onlarla sohbet etti.



AG(MB/İD)