Keşan’da geçen ekim ayında arkadaşlarıyla barda eğlenen Ufuk Gülmez önceden kavgalı olduğu Ali Erkenci ve kardeşi Serkan Erkenci ile karşılaştı. Gülmez ve iki kardeş arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, Ali Erkenci belinden çıkardığı tabancayla Ufuk Gülmez'i karnından vurup kaçtı. Ağır yaralanan Ufuk Gülmez kaldırıldığı hastanede 5 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, şüphelinin Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi’ne bağlı Şadıllı Köyü’nde olduğunu öğrenerek harekete geçti. Şadıllı Köyü’ne yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda saklandığı belirlenen şüpheli için Keşan Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız’ın koordinesinde, 2 amir ve 50 polis memurunun katıldığı geniş çaplı operasyon düzenlendi.

ÇADIRDA YAŞIYORMUŞ

Şüpheli Ali Erkenci, ormanlık alanda yaklaşık 15 gündür saklandığı çadırda yakalandı. Çadırda bulunan 1 otomatik av tüfeği ve 1 baltaya da el konuldu. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan Erkenci, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Edirne Kapalı Cezaevi’ne konuldu. Soruşturma sürüyor.



ÜY(LK/CK)