CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden aylık 258 liraya kiraladığı Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde yer aldığı evinin fotoğrafını çektiği iddiasıyla polisler tarafından gözaltına alınmıştı.

Canan Kaftancıoğlu da konuya ilişkin yaptığı açıklamada "CHP ilçe başkanına kamunun malını koruduğu, halkın hakkını hukukunu gözettiği için kimse dokunamaz. Devletin nüfuzu halkın hakkını korumak için var ve bunu isteseniz de istemeseniz de öğreneceksiniz! Şehir eşkiyası hukuk tanımayıp kaçak iş yapanlara denir bunu da öğreneceksiniz!" dedi ve bu sözleri ile büyük tepki çekti. Kaftancıoğlu'na tepki gösteren isimlerden biri de Cüneyt Özdemir oldu.

Canan Kaftancıoğlu ne demişti?

Canan Kaftancıoğlu, Tele1'de yayınlanan Zeynel Lüle'nin programında, Cüneyt Özdemir için, "İktidarın bir paralı trolleri var, bir de kendilerine gazeteci diyen yüksek ücretli trolleri var. Şu anda paralı troll olmayan ama yurtdışına kaçmak zorunda kaldığı için şimdilik bedava trollük yapıp, gelip paralı trollük yapmak isteyenler var" ifadelerini kullanmıştı.

Özdemir, bu eleştirileri ardından Kaftancıoğlu’nun kendisi hakkında ifadeler kullandığını savunarak canlı yayın çağrısı yaptı.

cuneyt-ozdemir-den-kaftancioglu-na-hakaretli-cagri-yuzume-soyleyin-zirvalarinizi-721768-1.

GAZETECİ GÜLSEVEN: CÜNEYT ÖZDEMİR GAZETECİ DEĞİL TETİKÇİDİR

Gazeteci – yazar Hakan Gülseven de bir açıklama yaptı. “Cüneyt Özdemir, Canan Kaftancıoğlu’na saldırıyor, saldırırken de, “Senin arkanda CHP teşkilatı var, benim arkamda sadece 30 senelik gazeteci geçmişim var” diye kendine hayali bir haysiyetli geçmiş uydurmaya girişiyor. Halbuki Cüneyt Özdemir gazeteci değil tetikçidir. Neden mi?” diyen Gülseven madde madde açıklamalarda bulundu..

İşte Hakan Gülseven’in açıklamaları;

Şu Cüneyt Özdemir meselesinde birkaç şey söyleyeceğim. Birincisi, bu karakter “sonradan olma” değildir. İçinden çıktığı gericiliğin üzerine yapışmış olan kompleksi tüm karakterini belirlemiştir. Bu şahıs utanmaz, ama bir dönem bu ve benzerlerine paye verenler utanmalıdır.

Cüneyt Özdemir, Canan Kaftancıoğlu’na saldırıyor, saldırırken de, “Senin arkanda CHP teşkilatı var, benim arkamda sadece 30 senelik gazeteci geçmişim var” diye kendine hayali bir haysiyetli geçmiş uydurmaya girişiyor. Halbuki Cüneyt Özdemir gazeteci değil tetikçidir. Neden mi?

Cüneyt Özdemir ABD Irak’ı işgal ederken, ABD ordusuna akredite olup “iliştirilmiş gazeteci” kontenjanıyla işgalcilerle birlikte Irak’a girmişti. 1 milyonun üzerinde Iraklıyı katleden Yankilerin kumanyasından beslenip, onların gösterdiği haberleri yaptı. Yayınlayanlar utanmalı.

Cüneyt Özdemir ‘kariyer’ini hep güçlünün, makam mevki servet sahiplerinin paçalarına sürtünerek yaptı. Şimdi, “30 senelik gazeteciliğim” diye uydurduğu kişisel tarihin azı haber sunmak, çoğu amirlerinin ve Aydın Doğan’ın ayakkabılarını parlatmakla geçmiş palavra bir tarihtir.

Cüneyt Özdemir gazeteciliği “Höt!” diyene “Öteyim abi” deme gazeteciliğidir. Ekrana tinerci çocuk çıkarıp reyting yapmaya çalışırken Tayyip’ten azar yeyince, “Ben dindar ailede büyümüş bir gazeteciyim. Annesinin başı örtülü bir gazeteciyim” diye anasının arkasına gizlenmiştir.

“Ailem dindar, annemin başörtüsü var” gazetecisi Cüneyt Özdemir, Nazlı Ilıcak’ın himayesine girmekten utanmamıştır. Pensilvanya’ya gidip, Fethullah’ın dizi dibine çömelivermiştir. “Hocaefendiden çok etkilendim” yazıları yazmıştır. Yanlış ata oynamıştır. Hâlâ acısını çekiyor.

Hâlâ annesinin başörtüsünden tavşan çıkarmaya çalışan bir Cüneyt Özdemir’le muhatabız. Tayyip’e yaranmak için Canan’a vurmaya uğraşan bir alçaklığı bize “30 yıllık gazetecilik” diye yutturmaya çalışıyor üstelik. Gazeteciler içeride Cüneyt! Sen olsan olsan 30 yıllık yavşaksın.