Kent merkezindeki Alman Sendikalar Birliği (DGB) Salonu'nda gerçekleşen çifte kutlama etkinliğine Güngör Yılmaz'ın eşi ve iki çocuklarının yanında, yakın dostlarından çok sayıda davetli katıldı.

Çalıştığı binada kutladı



HÜSEYİN YILMAZ 65. YAŞINI KUTLADI

Etkinliğin açılışını yapan Hüseyin Yılmaz, “Yıllarca çalışıp emekli olduğum DGB binası salonunda 65. yaşımı kutlamanın mutluluğunu sizlerle paylaşmakla son derece mutluyum. Her insan yıllarca çalıştıktan sonra emekliliğinde rahat etmelidir. Umarım çalışanlara ve herkese sağlıklı emeklilik yılları yaşamak nasip olur” dedi ve doğum gününü kutlayanlara teşekkür etti.


GÜNGÖR YILMAZ SEÇMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Söz alan Güngör Yılmaz ise, “ Bugün eşimin doğum gününü ve benim seçimlerden başarıyla çıkmamı birleştirip siz dostlarımız ve arkadaşlarımızla kutlamak istedik. Sizlerin desteği ve oylarıyla seçimleri kazandım. Bunu hep birlikte başardık. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Teşekkür konuşmalarından sonra davetlilere açık büfe ikramı yapıldı. Menekşe Korosu üyelerinden bazıları solo parçalar seslendirirken, Alican Yılmaz'da anne ve babası için yaptığı sürprizde kısa bir keman dinletisi sundu. Davetliler geç vakte kadar gönüllerince eğlendi.