Tatil cenneti Antalya'nın gece eğlenceleriyle ünlü Kemer İlçesi'nde Club Aura Kemer, sıra dışı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. İlçede hizmet veren 5 yıldızlı 16 otel, tesislerinde kalan turistler arasında güzellik yarışması düzenlendi. Daha sonra her otel finale kalan güzeli, Club Aura Kemer'de düzenlenen güzellik yarışmasının finaline gönderdi. Rus uyruklu güzellerin ağırlıklı olduğu yarışmada, finalistler ilk olarak günlük kıyafetleri podyuma çıktı. Daha sonra birbirinden renkli bikinileriyle podyumda yürüyen turist güzeller, puan almaya çalıştı. Güzel yarışmacılar, yürüyüşleri ve fizikleriyle eğlence merkezindeki misafirlerin ilgi odağı oldu.

Eğlence merkezindeki misafirlerin oylaması sonucu Kaliptus Hotel'den Elizaveta Rogocova birinci oldu. Club Med Palmiye Tatil Köyü'nden Natali Rein ikinci olurken, Kaliptus Hotel'den Slova Evgania üçüncü, Club Sunbell'den Türk kızı Tuğçe Demirci dördüncü, Larissa Blue Hotel'den Alexandra Palamarchuk beşinci oldu.

Sahneye gelinlik şeklinde hazırlanan abiye kıyafetlerle çıkan güzellere taçlarını, eğlence merkezinin misafirleri ve profesyonel dansçıları birlikte taktı.

Yarışmanın birincisine Fame Residence'de 1 haftalık tatil, ikinciye 1000 dolarlık takı seti, 3'üncüye Aslan Group'tan Spa, 4'üncüye abiye kıyafet ve beşinciye ise Club Aura Kemer'de Timati konserine loca hediye edildi.