Tanınmış mankenler İpek Tanrıyar, Ece Gürsel ve Didem Taslan, Forum Fashion Week defilesine katılmak için Aydın’a geldi. Gündemi yakından takip ettiklerini söyleyen Tanrıyar, "Hemen her gün bir şehit haberi geliyor. Biz buna alıştırılmaktan korkuyoruz. Çığlık atarcasına tepki veriyoruz. Keşke benim magazin haberlerimin altına bu konuda verdiğim tepkiler de yazılsa. Bu dünyada tüm fikirler siyasilerin işiymiş gibi algılanıyor. Biz mankeniz, ancak biriyle basılırız, akşam bir yerde yakalanırız, sarhoş araba süreriz. Bize bu gözle bakılıyor. Bizim de ülkemizin gidişatı hakkında bir fikrimiz var. Biz de yaşıyor ve her şeyi görüyoruz. Başbakanı bir yerde görsem, gerçekten çok kötü yönetildiğimizi söyleyeceğim. Bu ülkeyi seven Atatürk kızları olarak bu işin böyle gitmeyeceğini biliyoruz" diye konuştu.

Defileye katılan manken Ece Gürsel ise Aydın’ın kendisi için ayrı bir önemi bulunduğunu söyledi. Gürsel, "Sporcu olarak Aydın’a çok geldim. Ortaokul ve lise yıllarımda basketbol oynarken Aydın’da çok maça çıktım. Aydın’da çok arkadaşım var. Aydınlıları da çok severim, çok sıcak kanlı insanlardır" dedi.

Didem Taslan da Aydın’ı bir kadın belediye başkanının yönetmesinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Bu harika bir şey. Kadınların siyasette daha fazla yer alması gerektiği gibi toplumda da daha çok yer almaları açısından güzel. Bu durum Aydın halkının ileri görüşlü olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.



CU(İÖ/CK)