İşçi olarak çalıştığı Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli olduktan sonra geçim sıkıntısı çektiğini söyleyen 2 çocuk babası Ramazan Gökalemin, Irak'a yük taşımacılığı yapan bir kamyonda şoför olarak çalışmaya başladı. Habur Sınır Kapısı üzerinden Irak'a mal taşıyan Ramazan Gökalemin, son olarak Irak'a gitmeye çalışırken yolda yaşamını yitirdi.

Ramazan Gökalemin, dün öğlen saatlerinde Habur Sınır Kapısında Irak'a geçmek için sıra beklerken kamyonunda kalp krizi geçirdi. Önündeki araçlar hareket etmesine rağmen kamyonu hareket etmeyince diğer şoförler tarafından baygın bulunan Ramazan Gökalemin Silopi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak Gökalemin'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Mardin'de yakınları tarafından toprağa verilen Ramazan Gökalemin'in kardeşi Aziz Gökalemin, "Kardeşim 4 yıl önce emekli olmuştu. Ancak emekli maaşı ile geçinemediği için mecburen Irak'a yük götüren bir kamyonda şoförlük yapıyordu. Habur sınır kapısında aracının içinde geçiş yapmayı beklerken kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi bizi çok üzdü" dedi.