Keşan’da oturan işsiz Rüstem Kantar, dün gece İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan Yüzüncü Yıl Pasajı’nın 2’nci katında, borç alacak nedeniyle kavgalı olduğu Hakkı Keskin ile karşılaştı. Tartışma sırasında Kantar, belinden çıkardığı tabancayla bir el ateş ederek Keskin’i bacağından vurdu ve olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyarak gelenler tarafından özel bir araçla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hakkı Keskin tedaviye alındı. Sol ayağından yaralanan Keskin'in hayati tahlikesinin bulunmadığı belirtildi.

TABANCASIYLA TESLİM OLDU

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevredeki güvenlik kameraları görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şüpheli Rüstem Kantar’ı yakalamak için inceleme başlattı. Bir süre sonra silahıyla polis merkezine giden Kantar teslim oldu. İfadesinde aralarında borç para nedeniyle husumet bulunan Hakkı Keskin’i silahla vurduğunu itiraf eden Rüstem Kantar, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

BİR AY ÖNCE ÇIKMIŞ

Ruhsatsız silah bulundurmak suçundan cezaevinde bulunan Rüstem Kantar’ın bir ay önce Denetimli Serbestlik Yasası’ndan faydalanarak cezaevinden tahliye olduğu belirlendi.



ÜY(LK/CK)