Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 21 Ocak günü gerçekleştirilen ameliyatla, Uşak'ta hayatını kaybeden 39 yaşındaki Ahmet Kaya'nın kolları nakledilen 34 yaşındaki Atilla Kavdır, güneşli havanın keyfini çıkardı. Doktorlarının hafta sonundan itibaren dışarı çıkmasına izin verdiği Kavdır, eşi Ayşe, kızı 10 yaşındaki Ayşe Esra ve babası İbrahim Kavdır ile bir süre hastane bahçesinde dolaştı.

Kendisine özel hazırlanan ve nakilli kollarını yukarıda tutmasını sağlayan tekerlekli sandalyede yaklaşık yarım saat güneşlenen Atilla Kavdır'ı, bir özel güvenlik görevlisi adım adım takip etti. Yakınlarıyla sıcak havanın tadını çıkaran Atilla Kavdır, enfeksiyon riskine karşı maske ile dolaştı. Babası İbrahim Kavdır'ın yardımıyla hem gezinti yapan hem de ailesiyle sohbet eden Kavdır, görev yaptığı Kepez Belediyesi'nin şapkasını da başına taktı.

FİZİK TEDAVİ SÜRÜYOR

Türkiye'nin ikinci çift kol nakli hastası Atilla Kavdır gezintinin ardından hastaneye döndü. Çevredekiler Kavdır'ın gezintisini meraklı gözlerle izledi. Atilla Kavdır'ın sağlık durumunun iyiye gittiği, fizik tedavisinin devam ettiği aktarıldı.