Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonu’nda yapılan ve üç gün devam eden yarı final müsabakalarında sadece Giresun ekibine bir set veren Muşlu kızlar, performanslarıyla göz doldurdu. 'Muş'un Sultanları', yorgunluklarını semaver çayı içerek attı. Spor Salonu yanında semaverde çay demleyen ve piknik yaparak içen ilköğretim okulu ikinci devre ve lise öğrencilerinden oluşan yıldızlar, Muş'un gururu oldu.

TRANSFER TEKLİFİ ALDILAR

Hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu dile getiren kızlar, Türkiye Kupası'nı Muş Ovası'na götüreceklerini söyledi. 25 Haziran'da oynanacak final karşılaşmasına sıkı biçimde hazırlanan kızlara profesyonel takımlardan ve üniversitelerden teklif yağdı. Bir bölümünün ailesi kırsalda oturan öğrenciler, transfer tekliflerini şimdilik yanıtsız bıraktı. 

Voleybol Antrenörü Mehmet Öztürk, 2005 yılında bayan voleybol takımını kurduklarını söyledi. Öztürk, "Haftada 5 gün 3 antrenörle takımı çalıştıyoruz. Turnuvalara giderken sponsor desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Sporcuların aileleri destek veriyorlar. Kızlara çok güveniyorum" dedi.