Relief'in Düsseldorf'ta yaklaşık iki yıldır hizmet veren ofisin müdürü Yasin Demir ve eşi Canan Demir, 45 dakikalık bir muayene ve bilgilendirme sohbetinin ardından 45 dakikalık lazer seansı ile tam tiryakilere dahi sigarayı bıraktırdıklarını iddia etti.

„Sigara illetinden kurtulmak isteyenler için bundan kolay yöntem zor bulunur“ diyen terapist Yasin Demir, „Çok sayıda tanınmış kişiye lazer terapisi uyguladık ve  yüzde 90 gibi başarılı sonuç elde ettik“ dedi.

Soğuk lazer tedavisi,  bedenin sigara ile temas eden ağız, burun, el, kol gibi bölgelerinde çeşitli noktalara uygulanan terapi ile yapılıyor.Terapi sırasında ayrıca kilo kontrölü yaptıklarını belirten Yasin Demir, lazerin hiçbir yan etkisinin bulunmadığını yanlız, hamile kadınlara terapi uygulanmadığını belirtti.

MOBİL TERAPİ

„Düsseldorf ofisimize uzak olupta gelemeyen vatandaşlara da kayıtsız kalmıyoruz“ diyen Yasin Demir, "ihtiyaç halinde, başka ülkelerden veya uzak şehirlerden arayıpta grup halinde sigarayı bırakmak isteyenlerinde adresine giderek, aynı terapiyle yardımcı oluyoruz.Yani hizmette sınır tanımıyoruz" dedi.

Sigarayı bıraktırmak için uygulanan 90 dakikalık bir seans masrafının,  300 Euro'yu bulduğu belirtildi.