Barışa hepimizin ihtiyacı var

Tanınmış modacı İnci Hakbilen geçtiğimiz yıllarda yaptığı defilelerde olduğu gibi bu yılda dillerden uzun süre düşmeyecek muhteşem bir defile etkinliği sunacağını ifade etti. Hakbilen konu ile ilgili, “Özellikle günümüzde insanlararasında barışa ihtiyaç olduğu kesin. Bende defilenin adını buradan esinlenerek koydum. Defilede yaklaşık tasarladığım 60'a yakın kıyafete yer vereceğim” dedi.

Geçmişi yarınlara taşıyacak



Geleneksel yörelerin geçmişteki modasını modernleştirerek yarınlara taşımak istediğini vurgulayan İnci Hakbilen, “Elazığ bölgesinin kıyafetlerini biraz daha günümüze uygun modern tasarımla defilede yer vereceğiz. Deri ve yöresel kumaş karışımı kıyafetler tasarlıyorum. Hedefim dünün modasını yarınlara taşımaktır. Defilede spor, şalvar, kot, deri ağırlıklı kıyafetlerin yanı sıra gece kıyafetleri ve erkek giysileri ağırlıkta olmak üzere farklı boyutlar olacak” ifadesinde bulundu.


Mankenlere ihtiyaç var



Defilede kız ve erkeklerden 15 manken podyuma çıkacağını ve 5 çocuğun da podyumla tanışacağını belirten İnci Hakbilen, “Çocuk kıyafetleri normalde tasarlamıyorum ama yoğun istek üzerine çocuk mankenlerde olacak defilede. Ama yetişkin bayan veya erkek mankenlere ihtiyacım var daha isteyenler 19 Mart 2016 tarihine kadar 040-43910646 nolu telefondan bana başvurabilirler” açıklamasında bulundu.



Modacı Hakbilen,7 Mayıs 2016 saat 20.00'de Umdenkbar, Marschnerstieg 7, 22081 Hamburg adresinde sürprizlerle dolu defilenin düzenleneceği müjdesini verdi.