Yaz tatilini ailesiyle Bodrum'da geçiren Irmak Ünal, formunu da spor salonunda koruyor. Tatilde de spor yapan Ünal, günlük sporuna kardiyo eğitmeni Serdar Teker ile istasyon çalışması yaparak başladı. Ünal, arka arkaya dinlenmeden yapılan hareketlerle yağ yakılmasını hızlandırarak vücudun formunu korumaya yönelik çalışmalar yaptı. Birkaç set tekrarlanarak yapılan istasyon çalışması, Ünal için özel hazırlandı.

Ünal, kardiyo istasyon çalışmasının ardından pilates eğitmeni Özlem Gürarslan ile reformer ve chair aletlerinde denge duruşu ve esneme hareketleri yaptı.

Ünal, sadece pilates ya da yoga yapmanın kendisine yetmediğini söyledi. Ünal, "Profesyonel yüzücü olmam nedeniyle spor yapmadan duramıyorum. Yüzmeyi 19 yaşında bıraktım ama spordan kopamadım. Üniversitede aerobik ve step ile tanıştım. Daha sonra da pilatese yöneldim. 5 yıldır da pilates ve kardiyo çalışmaları yapmaya devam ediyorum. Çünkü sadece pilates bana yeterli gelmiyor. Araya kardiyo çalışması ekleyerek sporumu renklendiriyorum. Vücudumu zorlamayı seviyorum" diye konuştu.



NK(AÖ/BT)