Terörü lanetlemek için toplanan Elif Doğan ve Milko Jozic'in arkadaşları, ailesi, tanıdıkları sessizce terörü lanetledi.

Bir çok Türkiye kökenli ve Belçika'lının katıldığı terörü lanetleme töreninde Belçikalı vatandaşlar mum yakarak Elif Doğan ve Milko Jozic'i andı. Belediye binasının duvarına Elif Doğan ve Milko Jozic'in fotoğrafları asıldı.



Liege Belediyesi  Meclis üyesi ve Ressam Mehmet Aydoğdu'nun girişimiyle düzenlenen teröre lanet törenine, Paris'teki saldırıda hayatını kaybeden Elif Doğan'ın ailesi de katıldı. Baba Mustafa Kemal Doğan ve anne Nuran Doğan belediye binasında taziyeleri kabul etti. Brüksel Başkonsolosluğundan Muavin konsolos Yavuz Aybaş da katıldı.

TERÖRE SEMPATİ İLE BAKILMASIN



Paris'teki terör saldırısında kızını kaybeden acılı baba Mustafa Kemal Doğan "Diyecek çok şey var ama öncelikle kızımızı kaybettik, yani kelimelerin bittiği yerdeyiz. Tekrar yaşanmaması için toplumumuzun bu konulara çok duyarlı olması gerekir. Bugün bizi ziyaret etti terör yarın sizin kapınızı çalabilir, herkes duyarlı olmalı diyorum. Lanetse, lanet gerek, eylemse eylem gerek, her şey gerek, teröre karşı ne yapılacaksa o yapılsın, her yerden gelebiliyor. Kesinlikle sempati ile bakılmaması gereken bir durum, işte bu gün bizim başımıza gelen yarın herkesin başına gelebilir, işte gencecik kızımızı kaybettik" dedi. Sessiz anma töreninden sonra belediyede aileye taziyelerini belirten vatandaşlar sessizce dağıldı.