Bilecek’te oturan Ceylan ve Pamuk aileleri, yeni evlenen yakınları Hatice ve Fatih Özger çiftine 'hayırlı olsun' dileklerini iletmek için 41 yaşındaki Fahri Ceylan yönetimindeki 11 DK 004 plakalı otomobil ile İnegöl’e gelmek için dün yola çıktı. Avarlar Kavşağı’ndan İnegöl merkezine giriş yapmak isteyen sürücü Fahri Ceylan, yanlış kavşaktan dönüş yaptı. Bu sırada, Bursa’dan Ankara yönüne gitmekte olan Bekir İnci yönetimindeki 66 KC 173 plakalı kamyon, otomobile çarparak onu yolun dışına attı.

Kazada, otomobil sürücüsü Fahri Ceylan ile aracındaki 62 yaşındaki Fatma Pakum, 42 yaşındaki Kadriye Ceylan ve 17 yaşındaki İlhan Ceylan yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek tedaviye alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kaza nedeniyle bir süre aksayan Avarlar Kavşağı'ndaki ulaşım, araçların çekilip yolun temizlenmesinin ardından normale döndü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



HÜ(FK/CK)