Tuzla Mahallesi 537 Sokak'taki Kançelik Apartmanı'nda dün saat 21.00 sıralarında yangın çıktı. Apartman girişindeki elektrik trafosunda meydana gelen şiddetli patlama sonrası çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yoğun duman nedeniyle merdiven boşluğuna çıkamayan üst katlardaki apartman sakinleri itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine ulaşan Fethiye Belediye itfaiyesi alevlere müdahale ederken, 1'inci ve 2'nci katlardaki dairelerde oturanlar, çevredekilerin yardımıyla balkonlardan inerek apartmandan çıkmayı başardı. Apartmanın 3'üncü katındaki dairede yangına uyurken yakalanan 56 yaşındaki Ayten Kançelik ile annesi 83 yaşındaki Ummahan Özer, mahsur kaldı. Büyük panik yaşayan anne ve kızını kurtarmak için itfaiye ekipleri harekete geçti. Dairenin balkonuna itfaiye merdiveniyle çıkan itfaiyeciler, Ayten Kançelik ile Ummahan Özer'i sakinleştirmeye çalıştı.

Bölgedeki elektriğin kesilmesinin ardından yangın kontrol altına alınırken evlerinde mahsur kalan Ayten Kançelik ile Ummahan Özer gözyaşları içinde apartmandan yürüyerek çıktı.

Dumanın bir anda tüm evi sardığını söyleyen Ayten Kançelik, aşağıya inemediklerini söyledi. Evinde hasar oluşmadığını aktaran Kançelik, büyük korku ve panik yaşadıklarını kaydetti.