Kaza bugün saat 15.30 sıralarında D-100 Karayolu Göztepe mevkiinde meydana geldi. Bostancı yönünden Kadıköy yönüne giden Aziz İstanbullu, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kullandığı 06 TEN 84 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek beton bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil bir süre sürüklendikten sonra takla attı. Sürüklenmeye devam eden otomobil yol kenarındaki demir bariyerlere çarparak durabildi.

Aziz İstanbullu, ters dönen otomobil içinde sıkışırken, araç motor kısmından yanmaya başladı. Bu sırada kazayı gören çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler yardıma koştu. Aziz İstanbullu bir inşaatta çalışan işçilerce sıkıştığı yerden çıkarılırken, bir sürücü de yangın tüpüyle alevleri söndürdü.

Yaralı sürücü İstanbullu, vatandaşlar tarafından yolun kenarına çekildi. Vatandaşlar, ambulans gelene kadar kafasından ve sağ bacağından yaralanan Aziz İstanbullu’nun yanından ayrılmadı. Yaralı sürücü ambulansla kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik sıkışıklığı meydana gelirken, polis aracın kaldırılması için vatandaşlardan yardım aldı. Vatandaşların da yardımıyla ters dönmüş otomobil düzeltilerek çekiciye yüklendi. Aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

(BB)