Didem Bekiroğlu Bale ve Sanat Merkezi'nde eğitim alan öğrenciler, Sabancı Kültür Merkezi'nde 'Yılsonu Gösterisi' düzenledi. Öğrenci yakınlarının yaklaşık 500 kişilik salonu doldurduğu etkinliğe, oyuncu Metin Yıldız da katıldı. Öğrenciler, 'Nihavent Saz Semaisi', 'Elbet Bir Gün Buluşacağız', 'Ne Çıkar Bahtımıza', 'Şimdi Uzaklardasın', 'O Ağacın Altı', 'Hicaz Dolap', 'Gözlerinin İçine Başka Hayal Girmesin', 'Veda Busesi', 'Sarmaşık Gülleri', 'Çaresizim' ve 'Muhabbet Bağı' gibi şarkılar eşliğinde bale gösterisi sundu. Katılımcılar da çalan şarkılara eşlik edip öğrencileri dakikalarca ayakta alkışladı.

'BİR İLKİ BAŞARDIK'

Öğrencileri ve aileleri tarafından alkışlanan Didem Bekiroğlu Bale ve Sanat Merkezi'nin Kurucusu Didem Bekiroğlu, "Öğrencilerimizin Türk sanat müziği eşliğinde bale gösterisi sunma fikri bize çok cazip geldi. Çok da beğenildi. Adana'da bir ilki başardık" diye konuştu.

Bekiroğlu'na sahnede çiçek verildi. Bekiroğlu, "Keyifli ve yorucu bir sezonu geride bıraktık. Yaklaşık 10 ay bale eğitimi alan öğrencilerimiz, böyle bir etkinlik düzenlememizi istedi. Ne kadar güzel bir sezon geçirdiğimizi bu gösteriyle ispatladık. Öğrencilerimin başarısıyla gurur duyuyorum" dedi.



YB(OA/BT)