Yalıkavak Beldesi'nde PVC doğrama işletmeciliği yapan 34 yaşındaki Ozan Avcı, üç yıl önce tanıştığı 37 yaşındaki Serpil Tombuloğlu ile bugün öğle saatlerinde Tilkicik koyunda 5 metre derinlikte düzenlenen törenle evlendi. Gelinlik ve damatlıklarının üzerine dalış tüpleri takan, maske ve palet giyen çiftin nikahını Yalıkavak’ın bağımsız belediye başkanı Mustafa Saruhan kıydı. Saruhan’ın da tüplü dalış yaptığı nikahta çiftin şahitlikleri ise İsmail Ümeş ile Osman Gökmen oldu. Töreni bazı turistler su yüzeyinden şnorkellerle bazıları da karadan ilgi ile izledi.

Tören öncesinde 5 metre derinlikte hazırlanan demir masa ve sandalyeler çiçeklerle süslendi. Nikah sırasında altı profesyonel dalgıç görev yaptı. Başkan Saruhan, gelin ve damada 'Hoşgeldiniz', 'Birbirinizi karı kocalığa kabul ediyor musunuz' sözlerini önceden hazırlanmış yazılı dövizlerle göstererek yöneltti. Çift de bu sorulara yazılı yanıt verdi. Yaklaşık yirmi dakika süren nikah töreninin ardından çift su altında dans etti. Damat Ozan Avcı, eşini kucağına alarak sudan çıkardı. Avcı, "Eşim ve ben ikimiz de denizi ve suyu çok seviyoruz. Bu nedenle nikahı su altında kıymak istedik. Eşim son iki haftada aldığı eğitim ile dalmayı öğrendi ve nikah törenini bu şekilde su altında yapabildik. Çok mutluyuz. Sanırım doğum da suyun altında olacak" diye konuştu.

Başkan Saruhan da çifte mutluluklar diledikten sonra, "Belediye başkanı olarak ilk kez suyun altında bir nikah kıydım. Çiftimizin mutlulukları su gibi uzun ömürlü, denizler gibi engin olsun" dedi.

Çift ve yakınları, nikahtan sonra iskelede şampanya patlatarak kokteyl verdi.