MAHKEME BAŞKANI: AZİZ BEY BEN BAŞKANIM SİZ SANIKSINIZ


Trabzonspor avukatı Nusret Yılmaz’ın, “Maça hakem tayin ettirdiği" sözlerine Yıldırım yine tepki gösterdi ve “O tapenin tamamını oku burada" dedi. Avukatın sözlerine devam etmesi üzerine Yıldırım, “Tapeyi iyi oku“ diye sesini yükseltti. Burada yine mahkeme başkanı Mehmet Ekinci devreye girdi ve “Bir dakika Aziz Bey. Ben burada başkanım ya, sen sanıksın" diye konuştu.


SALONDAN "YETER BE" SESLERİ YÜKSELDİ


Avukat Yılmaz’ın, “Fenerbahçe’nin şampiyonlar ligine alınması konusunda Lütfi Arıboğa’nın payı olduğunu söylediniz" dedi. Yıldırım ise “Ben değil kamuoyu söyledi" diye konuştu. Mahkeme Başkanı da “Bunun ne ilgisi var" dedi. Bu soruya salondaki bazı Fenerbahçeli izleyiciler isyan etti ve “Yeter be" diye bağırdı. Mahkeme Başkanı da salona dönerek, "Ne oluyor orada" diye bağırdı.


“BAK SENİ ATACAĞIM DIŞARIYA"


Avukat Yılmaz’ın “Doğan Ercan, FB tarafından görevlendirildi mi?" sorusu üzerine Yıldırım, “Gençlerbirliği- Fenerbahçe maçında Trabzonspor’un teşvik primi gönderdiğine yönelik duyum üzerine kendisine konuyu araştırması için görev verdik. Ara sırada transfer çalışmaları için yetki verdik. Burada ne varsa sorumlusu benim. Biz Fenerbahçe’yi şampiyon yaptık. Aziz Yıldırım her şeyi bilmez. Yıldırım herkesin yatak odasını bilmiyor kardeşim" diye konuştu.



Bu sözlere tepki gösteren Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Yıldırım’a “Bak seni atacağım dışarı" dedi. Yıldırım da, “Valla giderim" diye yanıt verdi. Mahkeme Başkanı Ekinci, “Böyle devam edemezsiniz. Hakaret edemezsiniz" diye konuştu. Yıldırım ise, “Ben bir senedir hapis yatıyorum boşu boşuna. Ben bir konuşayım dava biter" dedi.


(BB)