Adana Asker Hastanesi morgundan alınan evli ve 1 çocuk babası şehit Astsubay Bekir Çavuş'un cenazesi, Kadirli İlçesi'ne götürüldü. Merkez Hamidiye Camii'nde düzenlenen törene Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, yakınları ve 10 bin kişi katıldı.

Anne Hürü Çavuş, Türk bayrağına tabuta sarılıp oğlunun fotoğrafını öptü. Hürü Çavuş, "Güçlü duracağım, ağlamayacağım, düşmanları çatlatacağım. Allah'ım bana sabır ver. Ağlayıp da düşmanları sevindirmeyeceğim" dedi.

Metanetli görünmeye çalışan baba Ali Çavuş da tabutun önünde duran oğlunun fotoğrafı alıp, "Cenaze sizin milletindir, benim değil. Allah cümle geçmişlerimize rahmet eylesin bizimki ile beraber" dedi.

Şehit Astsubay'ın eşi Eşemen Çavuş da oğlu 4 yaşındaki Ataberk ile tabutun başına geldi ve eşinin fotoğrafını öptü. Eşemen Çavuş metanetini korumaya çalışırken, şehit oğlu Ataberk de olan bitenden habersiz çevresindekilere baktı.

Daha sonra İl Müftüsü Ramazan Çorlu, şehit için cenaze namazı kıldırdı. Ardından da Şehit Astsubay Bekir Çavuş'un cenazesi tekbirler eşliğinde götürüldüğü Garnizon Şehitliği'nde toprağa verildi.