Erhan Alataş, 2 yıl kadar önce görev yaptığı okulun düzenlediği piknik sırasında Zeynep Dernek'le tanışıp, arkadaş oldu. Zaman içinde arkadaşlıkları aşka dönüşünce Alataş, sevdiği kıza unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak için plan yaptı. Bir reklam ajansına başvuran Erhan Alataş, birlikte çekildikleri fotoğrafların da yer aldığı 2 metre uzunluğundaki pankarta 'Benimle evlenir misin prensesim?' yazdırdı. Pankartı arkadaşlarına teslim eden Alataş, romantik evlilik teklifi planını uygulamaya koydu.

Sevdiği kızı alışveriş yapma bahanesiyle evinden alan Erhan Alataş, onu otomobiliyle Adnan Menderes Bulvarı'na götürdü. Alataş'ın arkadaşları, çift otomobille ilerlerken bir anda yola fırlayıp, ellerindeki pankartla önlerini kesti. Bu sırada Erhan Alataş, büyük şaşkınlık yaşayan Zeynep Dernek'i otomobilden indirip, önünde diz çökerek pankartta yazan sözü tekrarladı. Beklediği 'Evet' cevabını alan Alataş, cebinden çıkardığı tek taş pırlanta yüzüğü sevdiği kızın parmağına taktı. Genç çif birbirlerine sarılıp, pankartla birlikte mutluluk pozu verdi.

Zeynep Dernek'i çok sevdiğini ve birlikte bir ömür geçirmek istediğini belirten Erhan Alataş, "Sevdiğim kıza unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak istedim. Arkadaşlarımla birlikte bu sürprizi hazırladık. Zeynep de teklifimi kabul etti. Çok mutluyum" dedi.

Sürpriz evlilik teklifi karşısında şaşırdığını söyleyen Zeynep Dernek ise "Evlilik teklifini bekliyordum ama böyle bir süpriz yapacağı hiç aklıma gelmezdi. Çok şaşkın ve bir o kadar da mutluyum" diye konuştu.

Genç çift, evlenme kararlarını aileleriyle paylaştıktan sonra, gelecek yıl düğün yapacaklarını belirtti.



CK(OA/CK)