Olay bugün öğle saatlerinde Özalper Mahallesi’nde meydana geldi. Kayınpederinin evine gelen Hakan T. ile aile mensupları arasında ailevi bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hakan T., kayınbiraderi Ömer Faruk E.'yi tabancayla yaraladı. Ömer Faruk E., yakınlarınca Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Yaşar E. de evden pompalı tüfeğini alarak oğlunu yaralayan damadını vurmak istedi.

Yakınları tarafından odaya kilitlenen Yaşar E. tüfekle camdan ateş açmak istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Yaşar E.yi pompalı tüfeğini vermeye ikna edemeyince, olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı. Polis ekiplerinin çelik yelek giyerek sokağı trafiğe kapatmasının ardından, olay yerine gelen Özel Harekat polisleri eve girmek için hazırlık yaptı.

Polisler kapıyı kırıp içeri girmek için hazırlanırken, evde bulunan yaşlı bir kadının kapıyı açmasıyla içeri giren Özel Harekat polisleri Yaşar E.’yi etkisiz hale getirdi. Kelepçelenen Yaşar E. gözaltına alınarak polis merkezine götürülürken, olaydan sonra kaçan zanlı Hakan T.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.



CÖ(MP/AAA)