Fethiye'de faaliyet gösteren Ayten Teyze Kreş ve Gündüz Bakım Evi, yeni yılı erken kutladı. Çalış Plajı'ndaki Ceren Otel'de yapılan yılbaşı partisine 3-6 yaş arası 20 öğrenci ve aileleri katıldı. Minik öğrencilerin gönüllerince eğlendiği gecede palyaço ve sihirbazlık gösterileri yapıldı. Partide ayrıca Noel Baba kıyafetli animatör, miniklere çeşitli hediyeler dağıttı.

NOEL BABA'DAN DAVUL VE DARBUKA ŞOV

Yılbaşı pastasının kesildiği gecenin ilerleyen saatlerinde eğlenme sırası öğrencilerin ailelerine geldi. Canlı müzik eşliğinde piste çıkan davetliler, Noel Baba'nın davul ve darbuka şovu eşliğinde gönüllerince oynayıp eğlendi. Yeni yıla erken girmenin coşkusunu yaşayan davetliler, gecenin sonunda gökyüzüne fener bıraktı. Yeni yıl dilekleri arasında gökyüzüne bırakılan 100 fener renkli görüntüler oluşturdu.

Ayten Teyze Kreş ve Gündüz Bakım Evi Genel Müdürü Murat Koç, 2013'ü minik öğrencileriyle birlikte erken karşılamanın mutluluğunu yaşadıkları söyledi. Kreş öğretmenlerinden Çimen Ertem ile Fatoş Usta ise yılbaşı partisinde minik öğrencileriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, herkese sağlıklı ve huzurlu bir yeni yıl diledi.