Dün saat 04.00 sıralarında Halit Paşa Mahallesi''ndeki bir apartmanda meydana gelen olayda, eşi fabrikada gece vardiyasında çalışan 1 çocuk annesi Şenay Mısır, belirlenemeyen bir nedenle apartmanın 2'nci katındaki evinin penceresinden evli ve bir çocuk babası Ensar Yenici ile birlikte apartmanın havalandırma boşluğuna düştü. Olay, gürültüyü duyan apartman sakinlerinin polise ve 112 Acil Servise haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri Şenay Mısır'ın öldüğünü belirlerken, durumu ağır olan Ensar Yenice'yi ise ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti.

Polis tarafından çalıştığı fabrikadan çağrılan Alaattin Mısır’a eşinin ölüm haberi verildi. Şenay Mısır'ın cenazesi Mudanya'da toprağa verilirken, ameliyat edilen Ensar Yenice'nin durumu ağır olduğu için ifadesinin henüz alınamadığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmaya Mudanya Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı. Olayın, yaralı Ensar Yenice'nin ifadesini aldıktan sonra aydınlatacağı ifade edildi.