AK Parti Talas İlçe Teşkilatı tarafından geleneksel iftar programı Gökkuşağı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. İftar sofrasına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Kayseri milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda bir konuşma yapan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, sözlerine vatan uğruna can veren şehitlere Allahtan rahmet dileyerek başladı. Bakan Yılmaz, şunları söyledi:

"Rahmet, bereket, paylaşma ayındayız. Bu ay da yardımlaşmayı artırmamız lazım. Gelmeyene gitmek lazım. Selam vermeyene selam vermek lazım. Allah Resulü buyuruyor ki iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Ama birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız. O halde bizim birbirimizi sevmemiz lazım. 'Düşmanımız kindir' diye bir sözümüz var bizim. Müslüman küs durmaz, kavga etmez, başkasının gıyabında konuşmaz. Eğer bir kimseyi severseniz orası cennet olur. O kimse melek gibi adam olur. Eğer sevmezseniz en güzeli bile size şeytan gibi gözükür. Bizim yolumuz sevgi yolu. Bu sevgi halkasını yaymak lazım. Herkesi sevmek lazım."



OE(OE/COŞ)