Sabah saatlerinde 12 kilometre yürüyüş yapan Macera Spor Kulübü üyeleri, öğle saatlerinde ise yanlarında getirdikleri yiyeceklerle kar üzerinde piknik yaptı. Macera Spor Kulübü Genel Koordinatörü Nur Bulut, her hafta bir etkinlik düzenlediklerini belirterek şunları söyledi:



"Bu etkinliklerimiz günübirlik, kısa süreli yakın iller ve yurt dışı geziler. Bu hafta sonu da | | | | Beynam ormanlarına gelerek karla kaplı orman alanı içerisinde 27 kişilik klüp üyemizle 6 saat gibi süre içerisinde, bembeyaz karlar üzerinde ve güneşli bir havada 12 kilometre doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Yürüdüğümüz parkurlarda kar kalınlığı yer yer 60 santimi buluyordu. Uzun yıllar böyle kar yağmadığı için bazı arkadaşlarımız zorlansa da, yürüyüşlerini tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Daha sonra beraberimizde getirdiğimiz kumanyalarımızı paylaşarak karlar üzerinde güzel piknik yaptık."



Facebook üzerinden üye sayılarının 5 bine yakın olduğunu belirten Nur Bulut, "Doğa sporlarını ve yürümeyi seven insanlar, facebook üzerinden 'Macera Spor' yazarak bizlere ulaşabilirler" dedi.



HÖ(AY/COŞ)