Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Çınarspor ile oynayan Sanayi Sitesispor futbol takımı, maçtan 2-1 galip ayrıldı. Maç sonu soyunma odasına gelen Sanayi Sitesisporlu futbolcular, duş alıp elbiselerini giydiklerinde, cep telefonları kimlik ve paralarının ceplerinde olmadığını farketti. 18 futbolcunun, cep telefonları, kimlik, kredi kartları ve yaklaşık 10 bin TL parayı alan hırsızların kaçtığı belirlendi. Futbolcuların durumu bildirdiği yöneticiler, soyunma odasına polis çağırdı.

Polis olay yeri inceleme ekibi, soyunma odasında parmak izi çalışması yaptıktan sonra, futbolcular çalınan telefonlarının markası ve ne kadar paralarının çalındığının tespiti için TOKİ Polis Merkezi'nde  4 saat ifade verdi. Sanayi Sitesispor Kulüp Başkanı Şirin Talva, soyunma odalarının bulunduğu yerde görevlilerin olmamasından yakınarak, şöyle dedi:

"Çınarspor ile sahada maç oynarken hırsızlar soyunma odamıza girip futbolcularımın para, cep telefonlarıve kimliklerini alıp gitmiş. Devre arasında soyunma odasında anormal bir durum yoktu. 2-1 kazandığımız maçtan sonra soyunma odasına girerken soyulduğumuzu fark ettik. Demek ki biz sahada top moynarken adamlar bizi soyuyormuş. Burada nasıl olur da bir görevli olmaz ona şaşıyorum. Şikayetçiyiz."



SK(GG/İD)