Altın fiyatlarının artması ile satışlarda düşüş yaşanması kuyumcuları kampanya yapmaya yöneltti. Altın piyasasındaki durgunluğun önüne geçmek isteyen Sivas Kuyumcular Derneği tarafından hediye çekilişi kampanyası başlatıldı. 

OTOMOBİL, TV VE EV EŞYALARI 

54 iş yerinin katıldığı kampanyada, bu kuyumculardan alışveriş yapanlara hediye çekiliş kuponu verilerek, 6 ay sürecek kampanya sonunda, noter huzurunda yapılacak çekilişte müşterilerin 2 otomobil, televizyon ve çok sayıda ev eşyasını almaya hak kazanacakları belirtildi.

HERKESİ DAVET EDİYORUZ

Kampanya ile ilgili bilgi veren Kuyumcular Derneği Başkanı Mustafa Er, "Altın fiyatlarının yükselmesi ile vatandaşlar altın alamaz hale geldi. Yatırımlarını yeniden altına yapmalarını sağlamak ve kuyumcuların satışlarını artırmak üzere bir hediye kampanyası başlattık. Bu kampanya ile kuyumculardan alışveriş yapan müşterilere hediye çekiliş kuponu verilecek. Bu kampanyamız 6 ay sürecek ve 6 ay sonunda noter huzurunda hediye çekilişi yapılacak. Bu çekilişte toplam değeri 73 bin lirayı bulan hediyeler verilecek. Hediyeler arasında 2 otomobil, televizyon ve çok sayıda ev eşyası yer alıyor. Herkesi bu kampanyaya davet ediyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Er, kampanyadan 18 yaşından küçüklerin ve kuyumcuların birinci dereceden yakınlarının yararlanamayacağını belirtti.


HÖ(EA/AK)