Türk turizm hareketinin doğduğu ilçe olan Kuşadası’nde eğlence mekanları yaz gecelerine kapılarını açtı. Tüm eğlence mekanları ünlü DJ’ler ve tanınmış sanatçılarla yerli ve yabancı konukları eğlendirmeye başladı. Ada’nın önemli mekanlarından Hammam Beach Club’ta her cuma ve cumartesi günü Esen Şeyda, Şebnem Özsaran ve Ahmet Baykara sahneye çıkıyor. Mekanda, 1 Temmuz’dan itibaren her pazar gecesi Bülent Özdemir ve Hande, her salı Orhan ve Osman ile Buzuki gecesi, her perşembe Coşkun Sabah ve Didem ile fasıl, her çarşamba Positive ile Latin& Jazz gecesi düzenlenecek.

DJ Suat Ateşdağlı'ın yer aldığı Jade Beach Clup’ta her gece Kuşadası’nın en renkli eğlencelerinden biri olan 'Cabaret show' gerçekleşiyor. Jade Beach Clup’ta, 29 Haziran’da Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası Kuşadası Genç İşadamları Derneği’nin (KUGİAD) kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde konser verecek. 6 Temmuz’da Demet Akalın, 13 Temmuz’da ise Yalın sahneye çıkacak. Barlar Sokağı’nın en gözde mekanlarından Kuşadası Bar’da ise, 'Funky C' ile eğlence doruğa çıkıyor.

Mekanların kapılarını açmasıyla sigara ve ses düzeyi denetimleri de sıklaştı. Gece sigara yasağı nedeniyle müşteriler kapıların önüne çıkıyor ve içkiler, aralarında çıkabilecek bir tartışmada yaralanma olmaması için plastik bardakla servis ediliyor.



LS(AÖ/İD)