İnegöl’ün Çeltikçi Köyü yolu üzerinde çiftçi Semih Dinç'in ağılına giren hırsız, Dinç'in tek geçim kaynağı olan 11 koyunu çaldı. Koyunlarının çalındığını fark eden Semih Dinç, olayı jandarmaya haber verdi. Ağılda inceleme yapan jandarma, teker izlerinden hırsızlıkta kullanılan aracın, hafif ticari olduğu bilgisine ulaştı. Güzergahtaki güvenlik kameralarını araştıran ekipler, plakasını belirlediği aracın kiralandığını tespit etti.

EĞLENCEYE DÜŞKÜN 

Aracı kiralayan firma ile iletişime geçen jandarma, ticari aracın hırsızlıktan dört kaydı bulunan Reşit Kamer tarafından kiralandığını belirledi. Kamer'in pavyonlarda eğlenmeyi  sevdiğini öğrenen jandarma, araştırmasını bu yönde geliştirdi. 

ZAFERİNİ KUTLAMAK İÇİN

Çaldığı koyunları satınca ödemek üzere arkadaşından borç para alan Raşit Kamer, pavyonda eğlenirken jandarma tarafından yakalandı. Sorgulamasında suçunu kabul eden Kamer'in, "Koyunları çaldığım için arkadaşımdan aldığım borç para ile zaferimi kutlayacaktım. Ama olmadı. Bu kadar çabuk yakalanacağımı hiç sanmıyordum" dediği öğrenildi.

Mahkemeye çıkartılan Reşit Kamer tutuklanırken, jandarmanın el koyduğu koyunlar Semih Dinç'e teslim etti.