'İğne atsan yere düşmez' sözünü doğrulayan plaj, tıklım tıklım doldu. Tatilciler güneşten korunmak için güneş şemsiyelerinin altına sığındı. Güneş şemsiyeleri yukarıdan bakıldığında, dev mantar tarlalarını anımsattı.

Sıcak havadan kaçmak için sabahın ilk ışıklarıyla sahile koşan tatilciler, gün boyunca deniz ve güneşin keyfini çıkarttı. Gençler, yanlarında getirdikleri dizüstü bilgisayarları ve iPad'leriyle zaman geçirdi. Kimileri kitap okudu, kimileri güneşlendi. Su sporları ise aralıksız çalıştı.

Bayram yoğunluğundan, turistler de nasibini aldı. Yerli turistler kadar, yabancılar da kalabalık plajda keyifli zaman geçirdi. Bayramın son günü olmasına rağmen dönüşe geçmeyerek tatile devam eden bir kısım tatilci, Akdeniz Bulvarı'nda kilometrelerce uzunluğunda araç parkı oluşturdu.

Her ilden araç plakasına rastlanılan sahilde, Avrupa'dan gelen gurbetçilerin yoğunluğu da dikkat çekti. Avrupa'nın hemen hemen her köşesinden gurbetçinin akın ettiği Antalya, bayram bereketini en coşkulu yaşayan yerlerin başında geldi.



İL(HA/COŞ)