CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün vefat eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın teyzesi Meliha Er’in evine taziye ziyaretinde bulundu.

Rize merkeze bağlı Pazarköy Köyü Aktepe Mahallesi’ndeki eve gelişi sırasında Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Meliha Er’in çocukları Ankara Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Recep Ali Er, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Ali Yaşar Er, A Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal ve Kültürel İşler Dairesi Başkanı Adnan Er, Fatih Sultan Er ile AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün karşıladı. Cengiz Er ile bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, aile üyelerine başsağlığı diledi. Daha sonra diğer yanında oturan Danıştay üyesi İbrahim Er’e dönerek, “Annenizin vefatı sırasında burada mıydınız?” diye soran Kılıçdaroğlu, “Adli tatil olduğu için buradaydım” yanıtını aldı. CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya ile yaklaşık 15 dakika evde kalan Kılıçdaroğlu, aile üyeleriyle sohbet etti.

Bu arada evin çevresinde Güneysu Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yol düzenlemesi ve çakıl serilmesi çalışmalarının yapıldığı, TEDAŞ ekiplerinin de sokak aydınlatmalarını yenilediği gözlendi. Sağlık ekiplerinin bir ambulans eşliğinde beklediği evin önünde stand açan Çaykur da taziyeye gelenlere çay ikram etti.


MK(TM/AAA) (FOTOĞRAF)