Kaza, saat 12.00 sıralarında Çeltik Köyü yakınlarında meydana geldi. Erikli Köyü Sahili’nden Keşan’a giden Lokman Koçak yönetimindeki 34 YC 3549 plakalı hafif ticari araç, Çeltik Köyü yakınlarına geldiği sırada karşı yönden gelen Refik Teber idaresindeki 37 PN 408 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada önündeki aracı takip eden Bülent Tabak yönetimindeki 34 ZA 6685 hafif ticari araç da önündeki Lokman Koçak’ın kullandığı araca arkadan çarparak yoldan çıktı.

Kazanın ardından tam bir can pazarı yaşandı. Otomobil sürücüsü 35 yaşındaki Refik Teber ve diğer araçta bulunan Elif Tabak olay yerinde öldü. Yaralanan Bülent Tabak, Muhammet Tabak, Sevil Tabak, Şükran Koçak, Berna Koçak, Betül Koçak, Lokman Koçak, Şeyda Teber ve Semra Teber ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Muhammet Tabak ve Şeyda Teber’in durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Kazada ölenlerin cesetleri, savcı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kaza nedeniyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalan yol ise araçların olay yerinden kaldırılması ile tekrar açıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



ÜY(LK/BT)