Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Antalya- Burdur Karayolu'nun 18'inci kilometresindeki kavşakta meydana geldi. Antalya'dan Burdur yönüne giden Metin Çatan yönetimindeki 15 PN 463 plakalı TIR, taşeron bir şirkette dal budama işinde çalışan ve içerisinde 7 kişinin bulunduğu Mustafa Yıldız yönetimindeki 15 DS 520 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobil ortadan ikiye bölünürken, 7 kişi yola savruldu. Kazada parçalanan otomobildekilerden 6'sı ölürken, sürücü Mustafa Yıldız ise ağır yaralandı.

Kazada ölen Murat Topal (18), 1 çocuk babası Mahmut Akman (35), Süleyman Ay (24), Ali Çalışır (30), Mehmet Uslu (30) ve 1 çocuk babası Cafer Bulut'un (35) cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından bugün ailelerine teslim edildi. Kazada hem eşi Mahmut Akman'ı hem kardeşi Murat Topal'ı kaybeden Meliha Akman, sinir krizi geçirdi. Morgdan alınan cenazeler, toprağa verilmek üzere Aksu İlçesi'nin Güloluk, Kurşunlu ve Kırkkavak köylerine götürüldü.

Halen gözaltında olan TIR sürücüsü Metin Çatan'ın sorgusunun devam ettiği, polisin kazayla ilgili soruşturmasının çok yönlü sürdüğü açıklandı. Kazada ağır yaralanan ve ameliyat edilen Mustafa Yıldız'ın ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü kaydedildi.