Olay, bugün saat 10.00 sıralarında, 6375 Sokak'ta, dekorasyon ve hazır mutfak satışı yapılan işyerinde meydana geldi. Geçen yıl kendi işyerini açan Murat Örnek, yaşadığı ekonomik zorluk sonrasında eşi ve 1 yaşındaki kızıyla birlikte kayınvalidesi A.U.’nun evinde birlikte yaşamaya başladı.

KABLOYLA DUVARA ASTI

Piyasaya olan yaklaşık 8 bin TL’lik borcu nedeniyle sıkıntı yaşayan Murat Örnek, sık sık tartıştığı kayınvalidesinin evi satacağını ve burayı terk etmesini isteyince sinirlenerek evden ayrıldı. Örnek, evden çıkarken eşinden de işyerinin anahtarını aldı. Eşinin sabaha kadar telefonlarına cevap vermemesi üzerine çırağı çağırarak yedek anahtarla içeriye giren Esra Örnek, eşinin dolaba asılı cesedini buldu. Esra Örnek’in yardım istediği polis ekiplerinin incelemesinde, Murat Örnek’in kendisini dolabının kenarına bağladığı kabloyla astığı belirlendi. Murat Örnek’in ayrıca kayınvalidesi ile yaşadığı tartışmayı da anlattığı intihar notu bıraktığı öğrenildi.

KIZI KAPIDA BEKLEDİ

İntihar etmek için ortada bir nedenin olmadığını söyleyen Esra Örnek, eşinin annesiyle sık sık tartıştıklarını ancak kısa süre sonrada da barıştıklarını dile getirdi.

Bu arada Murat Örnek’in 1 yaşındaki kızı Beren de polisin soruşturmasını işyerinin önünde kucakta izledi. Murat Örnek’in cesedi, nöbetci savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.