Olay, Arnavutköy’deki KİPTAŞ Konutları B5 Blok No:3’de meydana geldi. İddiaya göre, bekar olan su tesisatçısı Emre Adıyaman (28) ağabeyinin baldızı olan evli ve iki çocuklu akrabası Kıyafet Demir'e (27) aşıktı. Bu durum Kıyafet Demir ve ailesini rahatsız edince bir süre önce Adıyaman’dan uzaklaşmak için taşınarak Arnavutköy’e geldi.


Ancak Adıyaman, 2 çocuk annesi kadını rahatsız etmeye devam etti. Kıyafet Demir’in kocasının işte olduğunu öğrenen Emre Adıyaman, bu sabah saatlerinde yanına silah alarak ailenin yeni evine geldi. Zile basarak içeri giren Emre Adıyaman, genç kadının biri 5, diğeri 7 yaşındaki çocuklarını evden çıkararak kapıyı kapattı. Bir süre genç kadınla tartışan Adıyaman, yanında getirdiği silahı Kıyafet Demir'in başına dayayarak tetiği çekti.


Tek kurşunla kanlar içinde yere yığılan Kıyafet Demir, olay yerinde hayatını kaybetti. Emre Adıyaman, aynı odada kendi başına da bir kurşun sıktı. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emre Adıyaman'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.