CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, tatil için geldiği Bodrum'da geçen aylarda Bodrum Belediye Başkan Vekili seçilen CHP'li Dursun Göktepe'yi makamında ziyaret etti. Ziyarete, CHP'li Bodrum Belediye Meclis üyeleri Mustafa Özsu, Ali Galip Güven ile CHP Bodrum İlçe Teşkilatı Üyesi Deniz Koca katıldı. Dursun Göktepe'ye görevinde başarılar dilemek istediğini belirten milletvekili Kamer Genç, "Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon'u cezaevinde ziyaret ettim. Kendisini gayet sağlıklı ve iyi gördüm. Ama her ne kadar iyi görünse de yaşadıkları karşısında içinin buruk olduğunu, bu olaylardan sonra Bodrum'un yıpratıldığını söyledi. Kendisine üzülmemesini, Bodrum'un bu süreçten sağlam çıkacağını söyledim ve moral verdim. Bodrum, Türkiye ve dünya turizmin gözbebeği. Bodrum'un zarar görmemesi ve turizmdeki değerinin düşmemesi en büyük dileğimdir. Bodrum Belediyesi Başkan Vekili seçilen Dursun Göktepe'yi tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin ve meclis üyesi arkadaşlarının bu zor dönemde Bodrum'u en iyi şekilde yöneteceklerine inancım sonsuz" diye konuştu.

CHP milletvekilleri olarak Bodrum'un ve ilçe sakinlerinin her zaman yanında olduklarını kaydeden Genç, kendilerine verilecek göreve hazır olduklarını söyledi.

Bodrum Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe de ziyaretinden dolayı Kamer Genç'e teşekkür etti. Göktepe, "Son birkaç ay Bodrum'da yaşanan olumsuz olayların ardından yapılan ziyaretler, destek mesajları bize moral veriyor. Bodrum'u ve bizleri yalnız bırakmayan tüm CHP milletvekillerine teşekkür ederim" dedi.



SŞ(AÖ/CK)