Muratpaşa İlçesi Kızılsaray Mahallesi'nde kurulan haftalık semt pazarında seyyar satıcılık yapan vatandaş, sıcağın etkisinden kurtulabilmek için gölgedeki kaldırım üzerinde uyumayı tercih etti. İki otomobilin arasına koyduğu tezgahının arkasında bulunan kaldırımda uyuyarak; İspanya, Portekiz ve Andora gibi ülkelerin saat 12.30 ile 16.30 arasında yaptıkları öğle tatili olarak bilinen 'siesta'nın Antalya versiyonunu uyarlayan seyyar satıcının keyfini, yoldan geçenler, klakson çalan araçlar ve tezgahına bakan vatandaşlar da bozamadı.

Duyarlı bir vatandaşın 'acaba bir şey mi oldu' düşüncesiyle seslenmesi üzerine seyyar satıcı uyandı. Bir süre kaldırıma oturarak uykusunun açılmasını bekleyen seyyar satıcı, daha sonra bulunduğu yerden ayrıldı.

SICAK HAVA SÜRECEK

Diğer yandan, Antalya'da nemli ve sıcak hava etkisini bir hafta daha devam ettirecek. Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Necip Duman, bir hafta boyunca 32-33 derece dolaylarında sürecek sıcaklıklar yüzde 60'lık nem oranıyla birlikte 36-37 derece civarında hissedileceğini kaydetti.