Turkish Airlines World Golf Final Turnuvası kapsamında dünyaca ünlü golfçüler Tiger Woods, Justin Rose, Lee Westwood, Matt Kuchar, Charl Schwartzel, Webb Simpson, Rory Mcllroy, Hunter Mahan, aralarında ünlü işadamlarından Mustafa Koç ile Kaya Çilingiroğlu, Fikret Öztürk ve eski spor bakanı Fikret Ünlü, Ardahan, Erzurum ve Ağrı'dan gelen genç golfcüler Mahmut Yaşar, Fulya Yurt ve Doğancan Atıcı ile maç yaptı.

ŞAMPİYONLARLA OYNADILAR

Yapılan kura çekiminin ardından Tiger Woods'un ilk takımında Ahmet Ağaoğlu, Fikret Öztürk ve Selçuk Çetin, ikinci takımında ise Mustafa Koç, Duncan Blake ve Angus Mackenzie yer aldı. Lee Westwood'un takımında ise Fikret Ünlü, Hakkı Akil ve genç golfçü Mahmut Yaşar, ikinci takımda ise Aylin Koen, Esra Demirsoy, Raif Bilir yer aldı. Justin Rose'un ilk takımında Udo Staph, Hennig Witt, Chayadat Sunayant, ikinci takımında ise Gündüz Özdemir, Önder Çerezci, Murat Büyükerk yer aldı.

AĞAOĞLU, KOÇ'UN YARDIMCISINI VURDU

Maçlar sırasında Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun vurduğu top, işadamı Mustafa Koç'un golf sahasında yardımcılığını yapan İbrahim Alıcı'nın başına isabet etti.

Sağ kaşına üç dikiş atılan İbrahim Alıcı, daha önce de benzer kazalar yaşadığını belirterek, "Tiger Woods ile Mustafa Koç maç yapacaklardı. Onları beklerken Ahmet Ağaoğlu'nun vuruşunda ağaçan seken top başıma isabet etti. İlk kez bu kadar acı yaşadım" dedi.


NKK,ÖÖ(HA/AÖ) FOTOĞRAF