Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir bankada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Bünyamin Yılmaz, dün saat 18.30 sıralarında, başına dayadığı tabancasının tetiğine dokunarak intihar girişiminde bulundu. Kanlar içinde yere yığılan Yılmaz, banka yetkililerinin haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Yılmaz ameliyata alındı, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Yılmaz'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

İNİHARINDAKİ SIR PERDESİ ARALANAMADI

Bankanın Aydın şubesinden 10 gün önce Kuşadası'na görevlendirildiği öğrenilen Yılmaz'ın intiharındaki sır perdesi ise henüz aralanamadı. Polis yetkilileri ile banka güvenlik görevlileri konuyla ilgili açıklama yapmazken, Yılmaz'ın banka müdürüyle tartıştıktan sonra intihar ettiği yönünde iddialar da ortaya atıldı. Yılmaz'ın eşinden bir süre önce boşandığı için sorunlar yaşadığı da öne sürüldü.

ESKİ FUTBOLCUYDU

Tarım Sanayispor, Çine Madranspor, Uyanspor ve bir süre de Aydınspor'da futbol oynadığı öğrenilen Yılmaz'ın cenazesinin, otopsinin ardından Aydın'a götürülerek toprağa verileceği belirtildi.



LS(AÖ/BT)